Új klippel jelentkezik a Red One House, Magányos farkas címmel

A Red One House zenekar a legújabb klipjében hívja fel a figyelmet korunk egyik súlyos társadalmi problémájára, ez pedig a magány.

A magány egy olyan lelkiállapot, érzés, amit szinte mindenki átélt már valamilyen szinten, de ennek mértéke nem mindegy, hiszen a hosszantartó, intenzív magány már károsan hat lelki egészségünkre, személyiségünkre. A klip első felében ezt a különös élethelyzetet, mint kiinduló pontot mutatja be a klip egy magányos ember szürke hétköznapjain keresztül. Ezt az életérzést elég realisztikusan ábrázolják a klipben és ehhez teljes mértékben igazodik a képi megjelenítés, ahol a látótér beszűkült és színek is a monokróm irányába közelítenek.

A klip második felében az alkotók választ adnak, hogy ebből a lelki válságból, hogyan is lehet kilépni. A megoldás a ZENE.  A zene, mint terápiás mód már régóta ismert az orvostudomány számára, ezt a hatékony módszert mutatják be a klipben is, követve a dalszöveg biztató szavai után „ha blues a kedved ne tétovázz, kapd fel a gitárt és játssz egy balladát”. Itt már a horizont kitágul, az élet újra színes lesz és új emberi kapcsolatok jönnek létre. De soha ne feledkezzünk meg arról, hogy ez az állapot csak ideiglenes, nem tart örökké, tennünk kell érte, különben a ködbe vész.

forrás: Zenészmagazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll Up