Lemezek

Szerelem (2023)

Elveszett Idő (2021)

Az Elveszett idő egy konkrét témát jár körül, a szerelmet. A dalok ezt a két ember közötti érzelmi köteléket, minden egyes szerzeményben különböző élethelyzetekben villantja fel. Mivel a számok történetileg egymásra épülnek, így a végén egy emberi sors tárul elénk, ami akár a sajátunk is lehetne.

Minden Létben Két Kanál (2019)

A zenekar 2019 -ben limitált példányszámban megjelent dupla kislemezének első fele.  A dalok (témájukat tekintve) a házas élet, valamint a párkapcsolat előnyeit és hátrányait hivatottak bemutatni, hokum blues stílusban. Ennek megfelelően a dalok szövege kétértelmű, pikáns, vicces. Mivel a dalok zeneileg is elég színesek, változatosak, az album műfaját tekintve inkább fúziós zene, ahol a hagyományos blues elemek keverednek a rock ‘n’ roll, a funky, a hip-hop és természetesen a blues stílus jegyeivel. Az albumon már Vida Kriszta jellegzetes érces hangja és Nagy József „Nagyi” autentikus harmonikajátéka hallható. A hangfelvételt, a keverést, és a mastert ismét Boross Laci végezte. Az album különlegessége, hogy egy képregénnyel együtt került kiadásra, melyet Madarász Gergely grafikus készített a „Tolom a nőt” című dalhoz. Ez a képregény volt a zenekar első animációs videoklipjének is az alapja.

Féktelen úton (2019)

A zenekar 2019-ben limitált példányszámban kiadásra került dupla kislemezének második fele. A dalok az egyedüllétet, a féktelen szabadságot mutatják be, ami a végén egy sivár, egyhangú, vad, önpusztító életmódban teljesedik ki. Ez a korong az első album újragondolása, áthangszerelt változata, mivel ezen az albumon mutatkozott be a zenekar új frontembere Vida Kriszta. A harmonika témák felvételekor ismét egy vendégzenész jeleskedett Somodi Károly személyében. A stílus változatlanul modern blues rock, de a zene keményebb, rockosabb hangvételű lett. Az album borítóján található kép a Harley Davidson Hungary telephelyén készült, ebből is látszik, hogy ezt a lemezt a motoros társadalomnak szántuk..

Magányos Farkas (2018)

A zenekar első blues albuma 2018-ban jelent meg. A négy dalt tartalmazó kislemez csak digitális formában volt kapható. A dalok zenei stílusa a klasszikustól, a mai modern hangzáson át egészen a dallamos, néhol már populáris, könnyen befogadható blues rock nótákig terjed Ez a korong még Kerék Dávid énekessel került rögzítésre. A dalok témája egy olyan életérzést, állapotot jár körül, amivel mindenki találkozott már élete során, ez pedig a magány. A stúdiómunkák a Lezgit Art Stúdióban készültek Erdőkertesen, Boross Laci irányítása alatt.

Scroll Up