Elismeréseink

Angyalföldi Utcazene Fesztivál 2020.

I. Közönségdíj

A történelem ismétli önmagát!

Mivel a zenekar több tagcserén ment keresztül, frontembert váltottunk, megváltozott a műsorunk, ezért arra gondoltuk, érdemes lenne megmérettetni az új formációt egy „régi”, már megnyert közönség előtt. Kíváncsiak voltunk, hogyan fogadják majd a megújult produkciót. A pandémia itt is közbeszólt, de szerencsére a korlátozások után augusztus közepén ismét színpadra léphetett a zenekar, és szólhatott a hokum blues a Ruttkai Éva parkban.

Most mi voltunk az első fellépők, és a közönség, mintha mi sem történt volna, ott folytatta, ahol két évvel ezelőtt abbahagyta. Jó volt látni, hogy az emberek önfeledten szórakoznak a nagy bezártság után. A járványügyi szabályok miatt most nem a helyszínen, hanem az interneten lehetett szavazni, de bíztunk a közönség aktivitásában. Ennek köszönhetően a szeptemberi gálakoncerten a zenekar megismételhette a két évvel ezelőtti sikert.

IX. Ceglédi Utcazene Fesztivál 2020.

I. Közönségdíj

Cegléden fagyizik a zenekar

Idén, rendhagyó módon júliusban, a koronavírus miatti korlátozások feloldása után került megrendezésre a IX. Ceglédi Utcazene Fesztivál. A hangulatos fesztiválra 50 zenekar jelentkezett, amiből a szakmai zsűri kiválasztotta, azt a 15 formációt, akik részt vehettek az élő megmérettetésen. 

A zenekarok, a megszokottól eltérően, most nem egy napon, hanem négy napra elosztva versenyezhettek. Mi július közepén léphettünk fel a Fodor Fagyizó terasza mellett. A közönség nemcsak a fagyira, hanem a mi műsorunkra is vevő volt. A röpke négy órás utcazenélés alatt sikerült annyi szavazatot összeszedni, hogy július végén kimondhattuk: ezt is sikerült megnyerni. Köszönjük nektek!

Angyalföldi Utcazene Fesztivál 2018.

I. Közönségdíj

Angyali közönség

Már hatodik alkalommal került megrendezésre az Angyalföldi Utcazenei Fesztivál, ahol a szervezők (KULT13) a XIII. kerület több helyszínére, parkjába szabadtéri örömzenélésre hívta a főleg pályakezdő együtteseket, zenészeket.

A koncertsorozat májustól szeptemberig, havonta egy-egy péntek este zajlott, és minden estén három fellépő szórakoztatta a közönséget. Egy forró nyári napon, augusztus közepén, utolsó fellépőként léptünk színpadra a Ruttkai Éva parkban. Az előttünk játszó zenekarok által feltüzelt közönség hamar táncra perdült, és hatalmas buliba csapott, nagyon élvezték a műsort. A koncert után papír alapon lehetett szavazni, és ennek eredményét egy későbbi gálakoncerten hirdették ki, ahol közönségszavazatok alapján ismét felállhattunk a dobogó legfelső fokára.

XI. Zalavölgyi Kultúrtivornya 2018.

I. Közönségdíj

Az első siker

A nyár elmaradhatatlan kulturális eseménye a zalaszentgróti XI. Zalavölgyi Kultúrtivornya, mely egy összművészeti fesztivál. Három napon keresztül színházi előadások, népi -és világ zenei produkciók, irodalmi estek, kiállítások, filmvetítések és országos utcazenész tehetségkutató is várta a nagyérdeműt.

„Utcazenélj a Kultúrtivornyán” szólt a felhívás a szórólapon, és mi azonnal éltünk a lehetőséggel, be is neveztünk a második utcazenész versenyünkre! A beküldött hangzóanyag alapján a zsűri érdemesnek talált arra, hogy meghallgasson minket élőben is. Június 23-án este léptünk a nagyszínpadra, és a közönséget azonnal elvarázsoltuk. Hatalmas tapsvihar közepette fejeztük be a produkciót, és pár óra elteltével már kézbe is vehettük az első helyezettnek járó közönségdíjat, egy verses Mihókot, amit az Almásháza Kerámiaműhely képviselője, Mező Máté Márton kerámikus adott át.

Scroll Up